» Blog » Tripla sikersztori
Tripla sikersztori

2012-03-15 16:00:00

Páran mondták, hogy kezdjem el meggyőzni őket arról, hogy működnek a dolgok, amiket prédikálok. Hát tessék, itt van most 3 tanítvány, akik szép eredményeket értek el.

Először is hadd gratuláljak Anitának, Károlynak és Levinek is, hiszen mindhárman igen sok munkát fektettek eddig az Átalakulásukba. 6-10 hét alatt érték el ezeket az eredményeket, ami rövid idő, de bizonyítja, hogy jó rendszerben nem kellenek hónapok a változáshoz.

Ezt kijelentve nem vagyok híve a gyorsan fogyjunk le és hízzunk is vissza dolgoknak, nyilvánvalóan mindenki akkor lesz sikeres igazán, ha tartani is tudja, amit elért. Ezért fogom alátámasztani későbbi képekkel is a mostaniakat.

! Figyelem: Az alább látható képek komoly munka eredményei. Bár én úgy tartom, az edzés egy út, mely folyamatos változást jelent, tehát mindig van hová fejlődni, én az eddig elért dolgokra is büszke vagyok. Hiszem, hogy olyanokat, akik még nem vették rá magukat, hogy változtassanak, illetve belekezdtek, de a motiváció alábbhagyott lehet ilyen történetekkel inspirálni. Hiszen itt pont ezt lehet látni: folyamatban lévő Átalakulásokat.

Senki nem csinált semmi különlegeset, nincs csodaszer, csak három dolog számít: a kemény munka, és a megfelelő tudás és a pozitív attitűd. Próbálok mindent, amennyire lehet leegyszerűsíteni, és tarthatóvá tenni az utat, mely a méretek és a súly csökkenéséhez vezet. Nem is szaporítom tovább a szót, inkább átadom a bizonyítékoknak, majd ők/azok beszélnek helyettem:

Anita
A változások

Kezdés (
(2011. december 28.)
--------------------------
Súly: kb. 61kg
 

Derék: 72cm

Fenék: 96cm

Comb: 55cm
 

6 hét múlva (2012. február 8.)

--------------------------

Súly: kb. 58kg
 

Derék: 66cm (-6cm)

Fenék: 92cm (-6cm)

Comb: 52cm (-3cm)
 

-1 ruhaméret yes

-2-3 kg (ezt nem mértük)

*FRISSíTVE* A hölgy nemcsak, hogy tartotta, hanem további eredményeket ért
el a következő 6 hétben, így a karja már 32cm, a dereka 65cm, csípője pedig 91cm!
Ezen eredményekkel fejezte be a 12 hetes versenyt, aminek nem soká kezdődik a szavazása.Anita véleménye
 

6hét alatt 6cm -
 
Már egy ideje ért bennem a gondolat, hogy belevágok újra az edzésbe és az alakformálásba.....márcsak azért is mert a tükörképből már nem az tekintett vissza, akinek valóban érzem magam. És jó lett volna lihegés nélkül felmenni lépcsőn a 4.-re :) Félve kezdtem bele, de ugyanakkor magabiztosabban, hiszen tudtam hogy egyszer már megcsináltam! Ezért most újabb célokkal, komolyabb akaraterővel kezdtem hozzá az életmódváltáshoz! Viszont ha már belevágok, akkor miért ne legyen ez egy verseny keretein belül...így még több motivációt tudtam magamba szívni!
 
Nagy segítséget kaptam edzőmtől, Sipos Dávidtól, aki szerencsémre egy nagyon jó barát is. A korábbi tapasztalatok által most online formában is megoldható volt az profi edzői támogatás, mind az edzés és az étrend kapcsán, ami segített a kitűzött célok elérésében! Heti 1 evésszünettel, 1400kcal étrenddel (ez az ő személyre szabott szükségletei alapján került kiszámításra, nem mindenkinek működne ugyanennyival-szerk.) és heti 3 edzéssel magamat is megdöbbentő eredményeket érhettem el. Közrejátszott ebben legjobb barátom, Nagy József segítsége is, aki személyes jelenlétével rengeteget támogatott a nehezebb percekben is! 
 
A 6 hét alatt nemcsak a kitűzött méretek elérése volt nagy siker számomra, hanem sokat tanultam magamról mind fizikálisan mind pedig pszichésen...Ép testben, ép lélek...ahogy mondani szokás :) Az étrendváltásnak köszönhetően több ínyencséget, specialitást tudtam kipróbálni, az edzéseknek köszönhetően pedig könnyebben mentek a mindennapok és persze már a lépcsőzés sem akadály :) Ezen kívűl próbára tehettem az akaraterőmet is, és pl. a futást is elkezdtem (nem része a programnak, csak Anita szereti csinálni-szerk.), ami régóta célom volt. És persze jól is esett egy kis törődés a saját szervezetemnek, mivel az ember lecserélheti az autóját, számítógépét, telefonját, de a testét nem, ezért is olyan fontos, hogy sose feledkezzünk meg magunkról, mert azzal másoknak is árthatunk!
 
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki mellettem állt a 6 hét alatt, nélkülük nem ment volna ilyen "simán" :)

Ügyes vagy, folytasd, amit elkezdtünk, és a győzelem a tied lesz! (Anitára lehetett szavazni a versenyben, viszont nem került be az első 3 közé, 4. lett )

Szavazás: http://www.transformationcontest.com/vote_0412_women.shtml

Károly
Amit eddig Károly elért

Kezdés (2011. december 20)
---------
Súly: 120kg

Derék: 118cm
Mell: 143cm
 

10 hét múlva (2012. február 28.)
-----------
Súlyt: 109kg (-11kg)

Derék: 110cm (-8cm)
Mell: 133cm (-10cm)

*FRISSíTVE* A fenti úr túlszárnyalta magát a következő 6 hétben, fenomális teljesítményt ért el a megfelelő étrend, a Kettlebell és az én edzéseim révén. Jelenleg 105.3kg és 100cm a dereka, 128 a mellhasa. Hihetetlen!Szép eredmények, így kell szépen tovább folytatni! Tanítványom 1. helyezett lett a 6-hetes versenyen.
A nyertes

Károly szavaival

Dörömbözy Károly vagyok, Magyarországon élek és 25 éves vagyok. Életem során mindig is túlsúllyal küzdöttem. Nagyon sokszor próbálkoztam a fogyással, de vagy a kitartásom nem volt elegendő, vagy a módszer, vagy csak tudatlanság miatt nem értem el sikereket ezen a területen.

Bármennyit fogytam mindig visszajött. Az életem bizonyos szakaszain megtalálható a sport, de fogyni sosem sikerült. Hálózatépítőként dolgozom és a munkám során megtanultam, hogy bármiben lehet sikert elérni.

Tudtam, hogy szükségem van valakire, aki profi és segít jó szponzorként végig menni ezen az úton. Egy barátom ajánlására vettem fel a kapcsolatot Dáviddal. Az első  konzultáció után azonnal rájöttem, hogy nagyon profi segítségre találtam. Mielőtt elkezdtünk volna bármit csinálni sok tesztet kitöltöttem, fizikai állóképességet és izomegyenlőtlenségeket nézett meg Dávid és még sok minden mást, amihez én nem értek. Sokat beszélgettünk a helyes táplálkozásról és edzésről.  
Sok paradigmát átváltott bennem. Rájöttem mit és hol hibáztam el a korábbi próbálkozások terén. Nagyon egyszerű Dáviddal a munka. A szabályok egyszerűek és könnyen tarthatóak. Pár hét után nemcsak hittem, hanem tudtam, hogy sikerülhet a kívánt testfelépítés elérése.

Decemberben 120 kg-ról indultunk, most 8 hét után 109 kg vagyok. Megmondom őszintén nem gondoltam volna, hogy ennyit sikerül leadnom. Követtem az utasításokat és az az eredmény lett, amit megterveztünk. A következő hónapban szeretnék 100 kg alá menni. Amit én el tudok képzelni, hogy 85 kg leszek. Tudom mikor ott leszek, akkor a célok újra íródnak és mehetünk még lejjebb is. Nagyon hálás vagyok Dávidnak, hogy együtt tudunk tervezni és mindig mellettem áll.


Aki mer, az nyer!


Levi
Eredmények

Kezdés (2012. január 3.)
--------
Súly: 87,5 kg

Derék : 96 cm
Kar : 31cm 
 

6 hét múlva (2012. március 3.)
----------
Súly: 83,5kg (-4kg)

Derék: 90cm (-6cm)
Kar: 33cm (+2cm)


Levi 2. helyezett lett a versenyen. 12-en indultak, de csak kettőjük jutott be a döntőbe. Király!
http://transformationcontest.com/winners_0312.shtml

Ezt írta

Mivel Én egy nagyobb termetű gyerek voltam fiatal koromban, így sosem voltam kibékülve saját magammal.
De elhatároztam, hogy diétázni szeretnék, és fogyni., Ezért kerestem meg Dávidot, aki nem diétának, vagy fogyókurának nevezte hanem életmódváltásnak. Ami igaz is, mert a mindennapjaimba is be lett ütemezve minden. A mozgáson keresztűl az étrendig minden. És ettől a kedvem is jobb lett, és a közérzetem is.

Dáviddal a közös edzések nagyon jók, és örülök, hogy őt választottam magam mellé személyi edzőnek.
Sokat törödik  velem edzés közben is, és szabadidejében is pl: étrend készítés kalória számlálás. Odafigyel az edzőtársára.
A speciális edzés technikájával jo eredményeket értünk el együtt.
Sikerült vele, az ő segítségével átalakítani a testemet és ezt köszönöm neki.
Remélem még fogunk együtt dolgozni, és még jobb eredményeket elérni.


+2 cm kar és -4kg nem rossz 6 hét alatt!

Mindenki változó gyakoriságú és hosszúságú evésszünetet/átmeneti böjtöt használt alapként.
 
Szépen majd időnként közlök pár hasonló történetet, illetve ezeket is frissíteni fogom az aktuális eredményekkel. Nem akarom az összes poént előre ellőni wink

Addig is jó edzést!

Vissza

A bejegyzéshez nem irtak még megjegyzést!
 

Blogarchívum
2015 (1)
2014 (4)
2013 (10)
2012 (15)
2011 (29)

Follow EletFormalo on Twitter